keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Äiti, ommellaan marsu!


Viime postauksesta on vierähtänyt. On tapahtunut kaikenmoista, mutta nyt kerron ensin eilestä.
6-vuotiaamme ilmoitti eilen haluavansa ommella marsun. Ja sellainenhan tehtiin heti. Mikä onkaan sen palkitsevampaa kuin tarttua lapsen ideaan heti ja toteuttaa se yhdessä hyvää musiikkia kuunnellen.
Lapsi piirsi itse marsun kaavan ja sitten leikkasi palat kankaasta. Ompelujärjestyksessä ohjeistin häntä ja täpärimmät paikat ompelimme yhdessä.Blogiyhteistyönä saamani Husqvarna Viking Opal on lapsellekin helppo kone käyttää. Se ruksuttaa hiljaa ja tasaisesti ja pistojen säädöt on helppo tehdä.


Ja tälläinen kaveri siitä sitten syntyi.


Marsu pääsi heti Wilin seuraksi apilakekkereihin puutarhaamme.


Onneksi kangasvarastoistani, jotka ovat jo kuihtuneet melko olemattomiksi, löytyi marsuun kangasta. Samaa karvatrikoota löytyi myös kaapistani mustana, joten voipi olla että marsu saa kaverikseen piakkoin mustan tai musta-valkoraidallisen marsun.

Lähden nyt opintoihini liittyen viikonlopuksi leirille ohjaamaan teatteripäähineiden valmistusta. Lähinnä työstämme pipoja, joihin muotoillaan tarvittavia kolmiulotteisia efektejä ja muotoja. Olen viimepäivät ommellutkin muutamia mallikappaleita ja niistä kuulette kenties seuraavassa postauksessa. Maanantaina olen menossa Husqvarna Vikingin järjestämään blogitapaamiseen, joten kaikkea kivaa taas tiedossa.

Tähän loppuun vielä muutama kuva keijupuutarhastamme, jossa kasvit alkavat pikkuhiljaa juurtumaan ja kukkimaan.

 Ihana kesä!
1 kommentti:

  1. Marsu oli hieno, kun sen näin. Kohta se saa meiltä kavereikseen ihan oikeita marsukamuja. kivaa leiriä-nauti! T: Heidi

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!