lauantai 16. syyskuuta 2017

Helmitöitä lasten kanssa


Huomenna 17.9 klo 13-17 Lahden Pikkuvesijärvellä eli lahtelaisittain Pikkuveskulla on meidän yksityisten perhepäivähoitajien järjestämä KOKO PERHEEN RIEMUKAS SYYSPÄIVÄ. Tapahtumassa on mm. poniratsastusta, pomppulinnoja, onnenpyörää, kasvomaalausta, temppurataa, lelunvaihtopiste, makkaranpaistoa ja kahvila. Minä toimin yhtenä ohjaajana ilmaisessa helmiaskartelupisteessä.
Pajaa varten lukuisat perhepäivähoitajat lahjoittivat minulle puuhelmiä ja rautalankaa askarteluvarastoistaan.

Omat hoitolapseni pääsivät tekemään näytteitä ja se osoittautuikin erityisen mielekkääksi puuhaksi.Yksinkertaisista helmiympyröistä saa iloa niin helmien pujotteluvaiheessa kuin valmiina helmirinkulanakin.  Helmirinkulaa voi käyttää rannekoruna, pannunalusena, ikkunakoristeena, pehmolelun kaulapantana tai vaikka tulevana jouluna joulukuusen koristeena


Näkemisiin siis lahtelaisten lapsiperheiden kanssa huomenna Pikkuveskulla klo 13-17. Mukaan kannattaa ottaa pikkurahaa pikkuostoksia varten. Syyspäiväntuotto käytetään Perhepäivähoitajien virkistäytymiseen ja siitä lahjoitetaan osa ensi- ja turvakodille.

Samaan aikaan Lahden satamassa on muuten kalamarkkinatkin, joten Vesijärven rannalta löytyy nyt sunnuntaipäivälle puuhaa ja nähtävää kerrakseen.

2 kommenttia:

 1. Oi kuin kauniita juttuja lapset ovat tehneet.Noin kauniista helmistä tulee vaikka mitä.
  Toivottavasti mahdollisimman moni perhe saapuu paikalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Helmipaja oli tosi suosittu ja kävijöitä tapahtumassa oli hurjasti. MInulla oli koko ajan ohjattavana innokkaita tyttöjä ja poikia, jotka taitelivat mitä upeampia pannualustoja ja käsikoruja. Muutaman tunnin aikana arpojakin myytiin lähes 800 kappaletta. Uskomatonta! Mukava päivä!

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!