sunnuntai 11. marraskuuta 2018

Kolmiulotteinen isänpäiväkortti


Tässä postuksesssa pääsette kurkkaamaan hoitoryhmäni isänpäiväkorttien valmistuspuuhiin. Korttien idea lähti Messutuloste Rollerilta saamistani värillisistä muovikalvoista ja pahvimapeista sekä lasten halusta leikkiin isiensä kanssa. Kiitos, Rolleri!


Näin heti pahvikansioissa leikkipuistot ja niissä lasten ylikaiken rakastamat keinut.Päätin yhdistää kortteihin myös valokuvaa ja otimmekin lasten kanssa meidän pihalla ihan arkisen kuvan, jossa lapsi näkee hoitopäivän jälkeen isänsä tulevan hakemaan rakkauspakkaustaan kotiin ja lapsi ilahtuu levittämään kätensä halausasentoon. Minä leikkasin kuvat irti taustasta, sillä halusin myös hyödyntää lapsen varjoa kortissa. Lapset liimasivat kuvat paksulle kartongille, josta yhdessä leikkasimme kuvat ääriviivoja myöten pois.


Sitten kapset piirsivät kuvin kuvan isästään ja unelmiensa leikkipuistovälineistä.Kolmiulotteisista leikkipuisto korteista tuli vallan hurmaavat. lapset olivat innnoissaan kun omalla itsellään pystyi leikkimään. Kuva kiinnitettiin nimittäin vain sinitarralla keinuun, jolloin lapsinukella pystyi leikkimään myön leikki puiston ulkopuolella :)


Varjokortin toiselle puolelle lapsi piirsi kuvat itsestään ja sisästää ja kertoi minulle miksi hän pitää isästään.


Lopuksi teimme tapettijämistä paketit ja tänään isänpäivänä isät ovat saaneet nämä ihmeelliset aarteet käsiinsä.

Mukavaa isänpäivää teille kaikille!

Omassa perheessäni kaikki ovat vähän flunssaisia joten tästä isänpäivästä päivästä tulee varmaan meillä pyjamapäivä :)Tähän loppuun laitan vielä kuvan tyttäreni kavereidensa kanssaan Rollerilta saaduista muoveista ja vessapaperirullista sekä munakennoista askartelelluista petshoppejen linnoista.

2 kommenttia:

  1. Isejä on onniteltu kivoilla töillä. Askartelun varjolla oppii suuren määrän uusia asioita ja käden taidot kasvavat. Tuosta leikatusta valokuvasta tulevat mieleen paperinuket, jotka omassa lapsuudessa olivat hyvinkin suosittuja, eipä niitä enää näy. Irmeli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on , että askarrellessa oppii monia taitoja. Ja tosiaan, paperinukke oli tässä juuri ideakin. Meillä hoitolapset leikkivät yhteen aikaan useinkin paperinukeilla, joita minulla on mukava kokoinen kokoelma.

      Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!