lauantai 16. helmikuuta 2019

Puhpallura ja pokkuroija


Viime postauksessa kerroin Lahden kaupungin kirjaston Harry Potter Books Night -tapahtumasta, jossa tyttäreni touhusi "Ginny Weasleynä". Tässä postausksessa kerron vielä parista lemmikkieläimestä: Puhpallurasta ja Pokkuroijasta, jotka tyttären kanssa Ginnylle kirjaston tapahtumaan valmistimme.


Harry Potter -kirjoissa velhoilla on mitä kummallisempia lemmikkieläimiä. Yhdessä kirjassa kerrottiin Ginnyllä olevan oma pinkki pörröinen kääpiöpallura, jonka hän oli saanut isoveljiltään lahjaksi heidän omistamastaan Weasleyn WelhoWitsit -putiikista. Ja pitihän näinollen meidän sitten Ginnylle oma Puhpallura työstää.


Tyttären muokatessa Puhpalluraa, minä työstin tyttären toivomaa toistakin lemmikkieläintä, joka hyppää Ginnyn mukaan kirjastoon.
.

Pokkuroija tuli tutuksi Ihmeolennot -elokuvasta, joka on Velhomaailma -saagan uusi elokuvasarja., mutta mainittiin pokkuroijat mainittiin myös Herry Potter -saagassa. Pokkuroja on uskollinen ja avulias lemmikki.


Minun huovutusvillavarastoni ovat huvenneet nukketeatterirekvisiittojen valmistuksen myötä muutamaan pieneen kökkäreeseen vihreän eri sävyissä. Jotta villa riittäsisi tasavärisenä pokkuroivan valmistukseen, sainkin nyt kaivaa esiin karstani ja muokata pokkuroijaan sekoitusvihreää karstavillaa.


Olipa karstaaminen terapeuttista puuhaa...


Tytär valmisti pokkuroija luurangon piippurasseista.


Villa kieputettiin piippurassin ympärille.


Ja sitten kevyesti viillaa siveltiin saippuavedellä tiiviimmäksi pinnaksi.


Lopuksi pokkuroija pääsi kunnon vatkaukseen saippuan ja kuuman ja kylmän veden välillä.


Ja niin kaverukset kiipesivät Ginnyn laukkuun ja olkapäälle ja lähtivät tutustumaan Kirjaston Harry Potter -tapahtumaan Ginny Weasleyn kanssa.

Taianomaista kevättä teille kaikille!


2 kommenttia:

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!