lauantai 1. helmikuuta 2020

Päiväkirjamerkintojä tekstiileinä


Olen vuosien jälkeen päivittänyt myös taidetekstiiligalleriaani "uusimpia" tekstiilejäni, joista kaikki olen valmistanut kangaspuilla kutoen ja käsinkirjoen. Tekstiilit sisältävät paljon pohdintaa ja pääni sisäsistä kamppailua.Nämä ja monet muut minitekstiilini ja niiden pohdinnat löydät täältä.


Nyt kun lasten Brion kangaspuut on taas loimitettu, (Loimituspostaus tulee lähipäivinä) aloitan taas minitekstiilien kautta uusien ajatusteni "ulostamisen" tai "tulostamisen". On ollut upeaa huomata, kuinka vuosien "Kuka minä enää olen ja mikä on tarkoitukseni täällä?" - pohdintojen  jälkeen huomasin, että vaikka vaikka vaatetusalan ammatillisen opettajan YAMK AMo ammatti ei enää tässä yhteiskunnassa, tai ainakaan tässä kaupungissa, minulle työtä tarjoakaan, olen löytänyt uuden alan, perhepäivähoidon, jossa koen olevani tarpeellinen ja hyvä ja jossa saan nauttia joka päivä hauskasta päiväteeseurasta :)
3 kommenttia:

 1. Kauniita tekstiilejä teet. <3
  Oikein leppoisaa viikonloppua sinulle ja terveisiä täältä kukkivien mantelipuiden katveesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mikä ihana blogi sinulta, Mantelilaakson Susanna, löytyykään. Kuulisitpa huokailuni <3

   Poista
 2. Kiitos <3 Onpa sinulla ihastuttava nimimerkki :) Ja voi kun pääsisinkin istumaan mantelipuun alle ja nauttimaan keväästä. Oih <3 En olekaan koskaan mantelipuun alla ollut.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!