lauantai 8. toukokuuta 2021

Äitienpäivä askarteluja ja ompelutöitä lasten kanssaMeidän tämän vuoden äitienpäiväaskartelumme jatkuivat supersankariteemalla. Sillä kukapa muu olisi lapsille se paras supersankari kuin oma äiti ja kukapa muu olisi äidille paras supersankari kuin oma lapsi.


Äitienpäivälahjojen työstäminen alkoi liimaamalla :): 

Sain nimittäin vuosia sitten kirjastolta todella tukevia pieniä kaitafilmilaatikkoja, jotka odottivat askartelukaapissa työstämistään vuosien ajan. Nyt viimein tuli oivallus ja nämä laatikot päätyivät äitien taukojumppakuutioiksi.


Jokaiseen kuutioon kuvasin lapsia heidän itse valitsemissaan supersankariasuissa ja erilaisissa supersankariliikkeissä. Teetin kuvat valokuviksi ja lapset liimasivat kuvat kuutioiden sivuille.


Taukojumppakuutioiden valmistumisen jälkeen askartelimme äideille mitallit annettaviksi jumppahetken jälkeen. Ja mitalleissahan ei bling blingiä säästelty. Osa halusi antaa äidille ykkösmitallin, osa kakkosmitallin. ;)

Mitallien pikkukehykset sain lahjoituksena Annelta (Kiitos!) ja blingblingit Kirsiltä (Kiitos!)


Ja pitihän mitalleille vielä työstää pienet pussukatkin. Nämä valmistuivatkin sukkelaan huopakankaasta kahdella pikkuompeleella.

Huopakankaat olemme saaneet ylijäämälahjoituksena Iskun tehtaanmyymälästä.


Näitä lapsia ei kyllä tarvitse kehoittaa ompeluhommiin. Kaikki tykkäävät nimittäin ompelemisesta tosi paljon!


Sitten vielä harjoittelimme napinompelua ja lapset kiinnittivät käsin ommellen pussukoilleen "silmät".


Mitallien nyörit pyöritimme kahdesta villalangasta.

 
Ihanaa äitienpäivää teille kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!