sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Joulu on .. enkeleitä


Joulun aikaan, jos koskaan, on helppoa uskoa enkeleihin. Laulut, tuoksut, tunnelmat.... hiljentyessä Pyhän voi aistia niin monin aistein. Joku koskettaa, hellii aivan hiljaa, kuiskiikin jos malttaa kuunnella....

Sain taannoin yllätyspaketin ystävältäni Anulta Montrealista. Hän lähetti paketissa mm. pinon käytettyjä kertakäyttöisiä kuivausrummun huuhteluaineliinoja. (Korjaa Anu, jos en ymmärtänyt oikein, meillä kun ei ole kuivausrumpua!) Hän toivoi, että keksisin niistä jotain herkkää ja kaunista. Aijonkin hyödyntää niitä joskus jossain taidetekstiilissäni, kunhan saan itsessäni taiteellisen puolen taas heräämään. Mutta jo nyt kaksi liinaa pääsi uusiokäyttöön enkelin vaatteeksi...


Löysin kirpparilta 0,20 €:lla pienen pienet enkelin siivet ja siitä ajatus sitten lähtikin...


... siivet olivat kuin tehdyt tyttäreni Estelle -nimiselle Maileg-pupulle (S-koko).


Huuhteluaineliinoista syntyi parilla ompeleella ja pikkupätkällä kuminauhaa henkäyksen kevyt enkelin mekko.Sädekehäksi pikku-Estellen päähän pääsi jo aijemmin täällä esittelemäni hopealankakruunu. (http://www.neulanhaltija.blogspot.fi/2012/03/pikku-pupuprinsessan-kastejuhlat.html)


Enkeleitä jokaisen lukijan alkavaan viikkoon! Meillä enkeleitä näkyykin jo heti huomenissa kun menemme esittämään naapuriin jouluevankeliumia lasten kanssa.

2 kommenttia:

  1. Materiaali sopii kuin nakutettu enkelin puvuksi, ja käyttötarkoituksenkin muistit oikein :)

    Anu

    VastaaPoista
  2. Hyvä idea ja kauniskin! Tuostahan voisi rypistellä ruusuja? :) Itsekin on ehtinyt "vain" lukemaan, eikä aina kommentoimaan vaikka olisi halunnut. Edelliseen päivitykseesi myös kommenttina, että tänään näin kaikki neulegraffitit torilla ja olivat kyllä hienoja. Mukavaa, että pääsit tuollaiseen mukaan!

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!