sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Joulu on .... onnistumisen elämyksiä

Sain tässä taannoin kutsun, johon vastasin silmät hehkuen "Kyllä" samantien. Minulta pyydettiin näet jouluaskartelupajan ideoimista ja ohjaamista Lahden Kauppakeskus Valon Leikkien Shopissa. Kaupalta toivottiin ideoiden pohjautuvat Brion puupalikoihin ja joulutunnelmaan. Ideanystyräni alkoivat työstää ajatusta vauhdilla ja erään yön pimeinä tunteina sitten protyypit joulukuusista, tontuista ja enkeleistä syntyivät.
Eilen sitten sain iloita monien lapsiperheiden kanssa yhdessätekemisen riemua ja kokea monta onnitumisen elämystä. Kiitos teille ihanille jouluaskartelupajalaisille! Oli mahtavaa nähdä teidän iloiset kasvot ja hykertelevät hymyt itsevalmisttujen tuotteiden äärellä. Minun oli taas niin helppoa muistaa se, mitä minä rakastan: Opettamista, ohjaamista, kädentaitojen jakamista ja erilaisten lasten ja aikuisten rinnalla kulkemista. Kiitos! Tämä oli taas yksi parhaista joululahjoistani!Ihania askarteluja lapsien ja aikuisten käsissä syntyi, eikö vain?!!!!!

Postasin tänään kaksi postausta, kun olen lomaillut bloggailusta nämä pari viimeistä päivää ; ). Toisessa postauksessa on ohjeet sanomalehtikuusen tekemiseen, jos joku haluaa vielä kotonakin askarrella.

Ihanaa joulunodotusta ja vielä kerran kiitokset kaikille pajaan osallistuneille!

5 kommenttia:

 1. Aivan ihania askarteluita! On tärkeää, että lapset pääset pienestä pitäen tekemään jotain käsillään :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos mukaansa tempaavasta askartelupajasta. Olet kyllä innostava lastenohjaaja ja meidän aikuistenkin.

  T: äiti ja kaksi poikaa

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Oli kyllä niin upeaa olla ohjaamassa askartelupajaa, että vieläkin hykerryttää : )

  VastaaPoista
 4. Kiitos mukavista hetkistä! Nämä kuuset ovat mitä parhaimpia tuomaan Maileg hiirille ja pupuille joulutunnelmaa :).

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!