perjantai 26. elokuuta 2011

Honkien huminaa ja pari pikaisesti valmistuvaa korua


Nämä hongat Neulanhalija valmisti kotinsa takan päälle muistuttamaan metsästä, josta hän lumettomaan aikaan ammentaa suuren osan luomisvoimastaan.


Hongat ovat sisältä onttoja, mutta niin paksuseinäisiä, että pysyvät ilman tukea pystyssä. Ne on valmistettu suomenlampaanvillasta kaavanavulla huovuttaen. Pesukone on tässäkin projektissa hoitanut honkien vanutuksen.


Materiaalit näihin ja muihin huovutusprojekteihinsa Neulanhaltija tilaa joko Ylistaron kehräämöltä tai Pirtin kehräämöltä. Heidän villan laatunsa on hyvin huopuvaa ja hintansa kohtuullisia. Myös molempien palvelu on erittäin luotettavaa ja ystävällistä.


Joskus Neulanhaltijan mielen täyttää halu näpertää jotain pientä ja nopeaa suurien huovutus- tilkkutyö- ja taidetekstiiliprojektien lisänä. Tässä muutama päivä sitten sadepäivän iloksi syntyneet korut. Sormus on valmistettu vanhan hopeasormuksen aihioon. Nips, naps; Pikaliimaa ja mini yoyo-rosetti sekä helmi ja sormus oli valmis. Rannekoruun on kiinnitetty vanhoista paidoista Neulanhaltija isoäidin ratkomat paitanapit. Lankana rannekorussa on kumilanka.


Lähipäivinä Neulanhaltija aloittaa myös bloggaamaan lukuisten tilkkutekniikalla valmistettujen peitteidensä, leluprojektiensa ja kansainvälistä mainettakin niittäneiden tekstiilitaideteosten esittelyn. Menneenä kesänä Neulanhaltijan taidetektiilejä oli nähtävillä kuukauden ajan Anttolan Wanhassa Wiljamakasiinissa, näyttelyssä "Hiljaisuuden Hyväilemät".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!