maanantai 27. toukokuuta 2013

Kaffe Fassettia mukaillen


Vieläkö muistatte harmaa-valkoisen tilkkutyöni, jonka esittelin helmikuun postauksessa? Jos ette käykää kurkkaamassa linkin alta. Tuon postauksen yhteydessä kerroin ystävästäni Katri P:stä, joka työsti samanaikaisesti kanssani toisistamme tietämättä saman Kaffe Fasset -kirjan samalla aukeamalla esiteltyä sirkusteltta-peittoa. Nyt Katrin peitto oli tullut valmiiksi ja hän piipahti eilen sitä minulle näyttämässä. Voi kuinka ihana peitto olikaan!Vasemmassa kuvassa mestarin työ, oikeassa meidän kisällien. Eli vasen kuva on kopsattu Kaffe Fassetin Tilkutöitä kirjassa (Otava). Aika erilainen tunnelma , eikö? Tämä tunnelmien muuttuminen on juuri se tilkkutyön koukuttava ja kantava voima. Jokaisesta työstä tulee kankaita vaihtamalla aina täysin omanlaisensa.
Myös tässä vasen kuva suoraan Fassetin samaisesta kirjasta ja oikealla sama malli Katri P:n tilkkulaarista valmistettuna. Alla vielä yksityiskohta kuvia Katrin työstä. Olen niin ylpeä ystävästäni!Ja tässä pari Katrin tilkkutyön taustakuvaa. Eiks ole hieno?!
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Ja käykäähän osallistumassa arvontaan, joko täällä blogissa tai Facebookissa.

Minä lähden nyt nukkumaan. Olin viimeviikon yksin lasten kanssa miehen ollessa reissaamassa. Nyt kun kulta  viime yönä palasi kotiin, minulla iski armoton väsymys. Hatun nosto jälleen kerran kaikille vanhemmille, jotka huolehtivat lapsistaan syystä tai toisesta yksin ilman toista aikuista!!!!! En ymmärrä miten jaksatte! Olette arjen sankareita!!! Mulle jo yksi viikko päivisin viiden ja iltaisin kolmen lapsen kanssa 24/7 oli melkoinen maratoonisuoritus. Huh!

13 kommenttia:

 1. Todella kaunis peitto tuo ystäväsi tekemä. Rakastan taloja, mökkejä latoja, uimakoppeja ja telttoja. Kauniit värit ja ihastuttava tausta.

  VastaaPoista
 2. Kyllä on onnistunut tilkkutyö! Hieno! Näyttää olevan tarpeeksi tikkausta, ja ah miten upea taustakin sillä on. Kiva, että laitoit esille ja myös näkyviin, millainen alkuperäinen malli oli. Mielenkiintoista nähdä toisintoja.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana! Tosi hauska toi malli! :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita peittoja molemmat sekä harmaa-valkoinen että sirkusteltta! Jaksaisimpa itsekin väkertää joskus oman tikkupeitton, kun kankaita olisi kyllä varastossa.

  VastaaPoista
 5. Hän, joka ei koskaan kommentoi, on ihastunut näistä kommenteista :)
  Kiitos Neulanhaltijalle kaikista opeista, joita olen sinulta saanut. K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaatkos kuinka kiva on saada kehuja omasta kädenjäljestään ; )

   Poista
 6. Kiitos kaikille kommentoijille! Sirkusteltta-peitto oli upea ja todella laadukkaasti työstetty kuten olitte havainneetkin. Hyvä, hyvä K!

  VastaaPoista
 7. Ihania tilkkutäkkejä! Upeammat värit ja sävyt kuin alkuperäisissä!

  VastaaPoista
 8. Kiva että tykkäät Fassetista. Äidin kaapissa odottaa sua Fassetin brodyyrikirja (jo joulusta mutta en oo muistanut sanoa). Annu

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!