perjantai 24. toukokuuta 2013

Savikulhoja

Tänään me saimme osallistua mukavaan savityöpäivään naapurimme luona. Kiitos mukavalle ja taitavalle Kaisa-opettajalle! Ja naapurin Saaralle kestityksestä ja kestämisestä! Olette ihania!Ensin savea vaivattiin oikein olantakaa, jotta ilmakuplat saatiin siitä pois.Sitten leivottiin.

Kaulitut levyt kuvioitiin pihalta löytyneiden kasvien lehdin.

Kuvioidut levyt asetettiin kuivumaan kipsi- ja teräsvateihin. Sadepäivän kunniaksi kulhoihin pääsi myös koko joukko lehtokotiloita ; ).


Kaisa-opettajalla on kotonaan keramiikan polttouuni, joten kulhomme lähtivät nyt retkelle Kaisan kotiin. Poltossa kulhot muuttuvat keltaisiksi.
Kun kulhot tulevat uunista pidämme naapurien yhteisen taidenäyttelyn pihallamme. Sitten minä ja lapset vastaamme näyttelykekkerien isännyydestä.

Olipa kiva päivä!

Mukavaa viikonloppua kaikille lukijoille ja muistakaahan osallistua arvontaan! Arvontapalkintojen kaltaisia pannulappuja lähti eilen matkaan kiitospaketteina kerhon lastenohjaajille hillopurkkien kera. Kiitos heille myös tätäkin kautta kaikista näistä vuosista, joina meidän perhe on Mukkulan kirkon kerhohuoneessa melskannut : )!


4 kommenttia:

 1. Mahtavia ideoita täällä. Hauskaa oli löytää tänne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun löysit! Jokainen uusi lukija on kuin lahjapaketin saisi! Toivottavasti viihdyt jatkossakin seurassani!

   Poista
 2. Voi kuinka monipuolisia virikkeitä tarjoat lapsille! Ihailen elämäntapaasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen otettu huomionsoituksestasi. Ihailua en kaipaa, mutta kiva, että joku ajattelee, että elämäni on mukavassa ruodussa ; ).

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!