torstai 17. heinäkuuta 2014

Huopatossuja metsänväelle ja hiirulainen heille kaveriksi


Nukketeatterini syksyn kiertuetta varten on taas edistynyt. Metsänväki on saanut jalkaansa huopatöppöset ja ystäväkseen pikkuisen huopahiirulaisen. Tarinakin on alkanut rakentua pöytänukketeatteriini pikkuhiljaa rekvisiitan synnyn myötä. Minulla nukketeatterien tarinan ja rekvisiitan suunnittelu kulkevat aina käsikädessä, kumpikin tukee toistaan, eikä kumpaakaan suunnitella ilman sattumaa ja yllättäviä kirppislöytöjä, joille minun projekteissani on suuri tilaus.

Minä nautin niin tästä pihalla työskentelemisen mahdollisuudesta. Huovuttaessani lapset pelaavat kavereineen, aivan selkäni takana oman pihan "stadiniolla" jalkapalloa, hoitavat virtuaalilemmikkejään ja höpöttävät hellyyttäviä tarinoitaan. Onni on ... oma piha!Tälläistä tällä erää. Nautinnollista kesää ja käsillätekemisen riemua teille kaikille!

4 kommenttia:

 1. Tuo muodonmuutos rimpsuhelmanukesta metsänpeikoksi on kyllä melkoinen. Olet kyllä oikea taikuri, idearikkain tuntemani ihminen. Tuon nähdessäni haistan suorastaan jo havumetsän tuoksun ja alan elämään tarinaa peikkojen ympärillä. Aivan mahtavaa luovuutta ja taitoa!!! T:siskosi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Tänään just aloittelin havupuiden tai mitälie vuoristojen huovuttamista nukketeatterin taustoiksi. Hitaasti mutta varmasti se etenee, kun nyt käteni on siteessä jännetuppitulehduksen takia.

   Poista
 2. Hienoja töitä taas. Vieläkö järjestät käsityösynttäreitä lapsille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä yhä edelleen käsityösynttärit ja käsityöillanvietot ovat Neulanhaltijan työhuoneen pääelinkeinoa. Joten tervetuloa vain meille käsityökekkereille! Ja tilauksesta myös minä kerään kimpsuni ja kampsuni ja rantaudun asiakkaan omiin tiloihin käsityöohjauksen kera.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!