torstai 24. syyskuuta 2015

Kirjalaukkuja ja hamahelmiä


Meidän perheessä nautitaan kirjallisuudesta. Niin kirjoja lukien...kuin hylättyjä kirjoja tuunaten.
Olen viime päivät keskittynyt kirjojen tuunamiseen. Tai oikeammin kierrätykseen. Olen työstönyt Valittujen Palojen Kirjavalioista elegantteja käsilaukkuja. 
Kirjoja tuhontui 45 ja laukkuja syntyi 23 kpl.Minun askarrellessani kirjojen parissa, nuorimmainen työsti Hamahelmiä. Musiikki soi stereoissa ja elämä on taas kaikin puolin sitä mitä olen aina halunnutkin.
Valmiit laukut lakkasin puolihimmeällä Paneeli Ässällä, jotta ne kestäsivät kosteampaakin säätä ja kulutusta paremmin.


Lopuksi laukut pääsivät kuivumaan lämpökeskukseemme. 

Nyt kaikki laukut on pakattuna vanhaan matkalaukkuuni ja siellä ne odottavat Tikkurilan XXVII maalaismarkkinoita, jonne menen niitä myymään (la-su) 3.- 4.10. Maalaismarkkinoita pidetään Tikkurilan vanhalla ja uudella torilla, Peltolantiellä, Tikkuraitilla, Asematiellä ja Basaarilla.

Laitan vielä muutamia lähikuvia laukuista ennen markkinoita, kunhan ehdin kuvata ne. Nyt on vielä paljon muutakin askarreltavaa, että saan tarpeeksi myytävää. Myyntipaikan hinnat ovat nimittäin aikalailla suuret. 


Meidän askartelujen ajan herraW nukkui kylläisenä, rakkauden täyteisenä  ja erittäin tyytyväisenä elämäänsä kuin olla ja voi <3.

Elämä on kivaa!

4 kommenttia:

 1. Upeita laukkuja! Olet kyllä kekseliäs ja suorastaan taiteilija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! laukuista tuli todella upeita omasta mielestänikin. Osa on pakko jättää itsellekin teatteri- ja juhlalaukuiksi. Lisää taidetta löydät täältä ; ) www.galleriasatuitapaa.blogspot.com

   Poista
 2. Onpas kivoja! Voiko niitä siis käyttää ihan oikeasti? Tuo teidän pupu... ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KYLLÄ laukut ovat IHAN OIKEAA KÄYTTÖÄ varten. Kestävät hyvin ja ovat vielä tyylikkään hauskoja. Tulehan kasomaan myyjäsiin niitä livenä!

   Ja totta, Wili on ihastuttava otus <3.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!