perjantai 1. toukokuuta 2020

ARVONTA / leikkimattosetti


Nyt on kuulkaas ihana leikkimatto /leikkialusta ARVONTA tässä blogissa sekä @Neulanhaltija instagram ja facebook -tileillä.

 
Olen koko tämän korona-kotoilun ajan ommellut läjäpäin huopakangasleluja, joista riittää nyt tähän arvontaankin palkintoja ja jos jollakulla on kiinnostusta, niin myytäväksikin asti. Jee!!!

Tarkoitukseni ompelemisellani on ollut rikastuttaa huopaleluilla omien lasteni ja perhepäivähoitolasteni leikkiä sekä työstää Iskun tehtaanmyymälästä mainosyhteistyönä saamiani jämähuopien materiaalivarastojani tyhjemmiksi.


Olen ommellut mm. 45 kpl tällaista kynnysmaton kokoista leikkialustaa/leikkimattoa, joista jokainen on ainutlaatuinen. Osassa pohjavärinä on sininen (vesi), vihreä (nurmi tai metsä), keltainen (aavikko) tai beessi (hiekkamaa). Mattojen ohella olen valmistanut leikkeihin puita (sisällä maissia ja ylijäämävanua) sekä telttoja, luolia, kiviä, lumpeita ja leikkimatoille  kantokasseja.


Perhepäivähoitolapseni ja omat lapseni ovat ideoineet näillä matoilla ja huopaleluilla monta mukavaa ja monipuolista leikkiä.


Milloin matoilla on leikitty dinoilla ja työmaakoneilla...


Milloin puuleluilla...


 Toisinaan metsän eläimillä...ja välillä on käyty Playmobileiden kanssa piknikilläkin...

sekä Sylvanian hahmojen luona herkkukesteillä...


Myös rakas Wili-kanimme on huopamattoihin hyvin ihastunut :)Matot olen suunnitellut rullattavaksi, joten niitä on hyvä kuljettaa myös mukana esimerkiksi kesämökille, mummolaan, uimarannalle tai kaverin luokse.Mutta nyt viimein siihen ARVONTAAN, jossa palkintona on yksi alla olevista kolmesta kuvasta valitsemasi huopaleikkisetti: 1) meri, 2) hiekka tai 3) nurmi.

Arvon yhden leikkisetin täällä blogissa, yhden facebookissa ja yhden instagramissa. 

Arvonnan säännöt:


1) Kommentoi kommenttikenttään minkä leikkimattosetin haluaisit voittaa vai keksisitkö leikit mille vain arvonnan leikkimattosetille. Muista jättää myös jokin nimimerkki tai yhteystietosi, jotta voin ilmoittaa sinulle mahdollisesta voitostasi.

2) Arvontaan voivat osallistua Neulanhaltija-blogin kirjautuneet lukijat, Instagram-sivun kirjautuneet seuraajat ja Facebook-sivun kirjautuneet seuraajat. Eli kirjauduthan seuraajakseni. Sama henkilö saa osallistua arvontaan kaikissa kolmessa kanavassa eli tällöin samalla henkilöllä on mahdollisuus voittaa kaikissa eri kanavissa yksi matto.

3) Ilmoitan voittajalle /voittajille henkilökohtaisesti voitosta.

4) Arvonta päättyy lauantaina 9.5.2020 klo 17.

HUOM! Jos kaikki arvonnan kolme voittajaa haluaisivat itselleen, kolmesta arvottavasta matosta, esimerkiksi tuon sinisen merimaton, niin tarjoan heille muita sinisiä merimattojani vaihtoehdoiksi. Mattoja on ommeltuna 45 kpl, että kaikille varmasti löytyy mieluinen.ARVOTTAVA LEIKKIMATTO NRO 1. MERIARVOTTAVA LEIKKIMATTO NRO 2. HIEKKAARVOTTAVA LEIKKIMATTO NRO 3. NURMIOnnea arvontaan!!!!
27 kommenttia:

 1. Nämä on MAHTAVIA! Voittaisin mielelläni ihan minkä vaan!

  VastaaPoista
 2. 😍 nurmi olisi ihana sylvanian families-leikkeihin! 😍

  VastaaPoista
 3. Vaikea valita, kaikki on niin ihania!

  VastaaPoista
 4. Mahtava idea, olet kyllä taitava! Meri on mielestäni kaunein mutta Nurmi ehkä leikkikäytännöllisin miljöö, joten valitaan Nurmi :D kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania <3 Hieno idea! Olet taitava! Kaikki huokuttelevat leikkimään.

  VastaaPoista
 6. Nurmi <3 meidän pph parityöskentelyryhmälle =)

  VastaaPoista
 7. Nurmi olisi valintani. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Meri, meillä aina Barbiet käy uimassa, niin sopisi siihen erinomaisesti :)

  VastaaPoista
 9. Ihania kaikki! Hiekan valitsisin omalle perhepäivähoitoryhmälleni.
  T: Ypph Mirva Virtanen

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!