maanantai 29. elokuuta 2011

Maileg -pupujen ja hiirulaisten kanssa syysretkellä


Aurinkoisena syyspäivänä neulanhaltijan tytär halusi retkeillä Maileg -perheen pikku-hiirulaisten kanssa. Pikku-hiirulaiset pukeutuivat neulanhaltijan neulomiin kaulahuiveihin.


Mukaan pyydettiin myös Maileg -perheen pikku-pupuja, jotka halusivat ehdottomasti laittaa päälleen neulanhaltijan neulomat villavaatteet.


Turvallinen retkipaikka löytyi pian. Nurmelle levitetiin pikkuruinen Neulanhaltijan hirsimökki-tekniikalla valmistama tilkkutäkki ja pikkuiset aloittivat leikin. Vauva-hiirulainen keinui keinuhevosella, jonka Neulanhaltija on ostanut kymmenisen vuotta sitten Brysselistä antiikkiliikkeestä. Keinuhevonen on valmistttu puuvillakankaasta ommellen. Ompelun ja täytön jälkeen se on maalattu nahkasta valmistetun näköiseksi. Aivan huippu hyvä tekniikka muuten! Isoveli-hiirulainen ja pikkusisko-pupu leikkivät pienellä fuksianpunaisella huopapallolla palloleikkejä.Pikkusisko-pupu laittoi retkeä varten päälleen neulanhaltijan neuloman villamekon ja korvaansa lankarusetin. Hän tykkään aina olla niin hienona.


Toisten leikkiessä osalle pikkuväestä tuli jo nälkä. Eväidensyöntiä varten maahan levitettiin retkitäkki, jonka neulanhaltija on valmistanyt sekatekniikalla pienistä jämätilkuista ja pitsinpalasista. Rerkieväinä oli  Neulanhaltijan siskon massasta valmistamia reikäleipiä ja Tiimarista ostettuja pikkuporkkanoita ja vihreitä vihanneksia. Syöttötuoli on Mailegin omaa tuotantoa.


Ja pian pikkuväkeä alkoikin jo väsyttämään. Päivälepo luonnon helmassa, mikäs sen ihanampaa?


Hiirivauvakin kompi omaan vaunuunsa ja neulanhaltijan neulomaan lämpöiseen makuupussiin. Vaunut ovat Mailegin omaa malistoa.


Pikkusisko -pupu nukahti omaan kehtoonsa, jonka neulanhaltija hankki raakapuuversiona Kuortin ABC:n puumyymälästä ja maalasi itse sekoittamallaan maalilla vaaleanpunaiseksi.


Myös isoveli-pupu painautui  levolle omaan koppaansa oman tilkkupeittonsa alle. Isoveljen sänky on valmistettu kehtomaalilla maalatusta kenkälaatikosta.


Mukavaa syksyä kaikille! Muistakaa levätä kun väsyttää! Paras luovuus herää vasta levon jälkeen!!!

Maileg -hahmoja saa ostaa maalaisromanttiseen sisustukseen erikoistuneista sisustusmyymälöistä ja hyviä löytöjä voi tehdä myös huuto.netistä. Itse suosin kauppapaikkana suloista pientä sisustustusmyymälää Sisustus Fannyä täällä Lahdessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!