keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Kelkkakyytiä ja talven riemua


Eilisen päivää ja tämän aamun olemme riemuinneet lasten kanssa kauan odotetusta lumesta. Kelkat viuhuivat ja pihaan työstyi mahtava lumilabyrinttilinnake. Nyt sitten alkoikin jo sataa vettä ja huomenna rämmimmekin varmaan vesilammikoissa. Mutta onneksi Neulanhaltija sai ikuistettua omista- ja hoitolapsistaan sekä Maileg -ystävistämimme ihania talviriemukuvia, joissa kauniiseen talvipäivään voi palata yhä uudelleen ja uudelleen...


Maileg puput ulkoilivat tyttäremme isovanhemmmiltaan saamassa kelkassa. Kelkka löytyi joskus 90-luvulla kaatopaikalta, josta Neulanhaltijan isä se pelasti. Neulanhaltijan äiti maalasi kelkkavanhuksen ja nyt se kuin uusi.Kelkkaretkellä pupuja lämmitti Neulanhaltijan huovuttamat merinovillapeitot. Peitoista piti alunperin tulla villahousuhuopa kestovaippaileille lapsosillemme, mutta toisin kävi. Pallopeitto päätyi lämmittämään jokaista Neulanhaltijan vauvaa vaunupeittona makuupussin lisänä vauvojen ensimmäisenä talvena. "Raidallinen" peitto on taas toimittanut matonvirkaa, se kun istuu niin nätisti Artekin satulavyötuolin alle. Ajatuksissa on kyllä joskus käynyt työstää siitä tyttärelle villamekko, sillä sen pinta on edelleen mattona olemisenkin jälkeen moitteeton.


Myös Nisset kipaisivat kanssamme kelkkailemaan uudella alennusmyynistä puolellatoista eurolla ostetulla kelkallaan. (Sinelli, Karisma, Lahti)


Tukeva ote kaverista ja ei kun menoksi...


Nissejen vinkki: Kunnon rutistus päivässä pitää naaman mojovassa hymyssä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!