perjantai 24. tammikuuta 2014

Huovutettu pannumyssyVoi vietävä kuinka kylmä täällä Lahdessa tänään on! Hrrrr.. Tekisi vain mieli lipittää kuumaa ja kääriytyä peiton alle lukemaan kirjoja. Onneksi pian on viikon loppu ja niin saa tehdäkin. Nyt kuitenkin lämpimikseni vähän siivoilen ja tyhjentelen nurkkia kaikesta sinne kertyneestä ylimääräisestä tavarasta.


Päätin siivotessani tuhota huovutusvillojani, sillä kukaan ei ilmeisesti ole enää kiinnostunut huovutuskursseista, joilla aikoinaan Oulussa pääasiallisesti tienasin leipäämme. Villalaatikosta löytyi tälläinen keskeneräinen suomenlampaan villasta huovutettu paksu harmaa huopalevy.

Halusin sen pois pyörimästä ja surrautin siitä pannumyssyn, johon letitin huopapötköistä kädensijan. Iskin koko komeuden koneeseen ja tälläinen sieltä tuli ulos. Tämän alle voisi illalla sujauttaa kaapeista viimeiset hehku-glögit ja fiilistellä keskitalvea Voice of Finlandin parissa.

Pussukoissani oli myös läjä valkoista huovutusvillaa, josta työstyy neulaamalla laulujoutsen keijuteatteriini. Siitä lisää jossain seuraavissa postauksissani.

Lämpimiä ajatuksia kaikille! Ja tervetuloa joukkoon armaaseen kaikille uusille lukijoille ja Neulanhaltijan FB-tykkääjille!!!!

1 kommentti:

  1. Huovutus ei nyt tosiaan tunnu olevan pinnalla. On se vaan niin mukavaa, että sitä ei haluaisi kokonaan hylätä.

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!