tiistai 21. tammikuuta 2014

Kirjalaukku kaava-arkeista


Viime viikolla silmiini osui Suuressa Käsityölehdessä origamimekko, joka oli taiteltu kirjansivuista. Kuvan vierellä oli pieni maininta kilpailusta / haasteesta työstää tammikuun aikana jotain lehdistä kierrätettyä. Koska olen jo muutenkin sukeltanut innoissani näihin kirjatuunauksiin, päätin kokeilla myös Käsityölehden "ideat kiertoon" -haastetta. Kokeile sinäkin! Linkin kilpailuun löydät täältä. Ja minun työtäni voi käydä tykkäämässä täällä ; ).
Haasteessa päätin tuunata tyylikkään pikkulaukun vanhan käsityölehden kaava-arkeista ja Valittujen Palojen -kirjan kannesta.


Tälläinen siitä sitten alkoi syntyä erikeeperin ja pyykkipoikien avustuksella. Oikealle puolelle tuli reilunpituinen läppä (5 krs kaava-arkkeja!) ja takapuolelle sormilenkit, jotta laukku pysyy hyvin kädessä ja jotta siinä on joku kiva jippokin.

Vuoritin myös laukun kaava-arkeilla, jotta se on siisti ja huoliteltu kauttaaltaan.


Kyllä tällä laukulla voi käväistä vaikka teatterissa tai taidegalleriavisiitillä. Olen tosi tyytyväinen tuotokseeni : ).


Samalla innolla syntyi Neulanhaltijan työhuoneella pari muutakin tuotetta, josta kenties seuraavassa postauksessa lisää....

11 kommenttia:

 1. Tosi hieno, ihme jos ei pärjää kilpailussa! Tsemppiä! -Heidi +co

  VastaaPoista
 2. Meillä sama materiaali, eri näkökulmasta katsottuna :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Mä olen itsekin tästä aika ylpeä. Olen tehnyt monia kirjatuunausjuttuja ja yks kaks mulla vaan tuli tälläinen idea. Ja jo tämä eka prototyypi toimii hienosti. Joskus onnistaa : ).

   Poista
 4. Oh, hoh, kuinka hieno kierrätystyö!

  VastaaPoista
 5. Tyylikäs laukku. Tuo onkin hyvä keino tuhota vanhoja kaava-arkkeja.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!