torstai 30. tammikuuta 2014

Kirjalaukku Valituista Paloista


Kiitos kaikille viimepostauksen jälkeen minua tsempanneille. Ja niille kaikille käsityöläisille, jotka myötätunnollaan ymmärsivät väsymykseni "työllistän itse itseni kädentaidoillani" -elämään. Kiitos!

Blogi tosiaan jatkuu vanhaan malliin (postauksia saattaa tosin tulla hieman harvemmin) ja töitäkin Neulanhaltijan työhuoneen alaisuudessa paiskin intohimolla kyllä aina kun pyydetään : ). Tulin juuri itseasiassa koulutuksesta, jossa miettiin yrityksen oikeita markkinointikanavia ja asiakaskontakteja. Mielenkintoista oli ja jotain kokeiltavaa jäi korvien väliinkin... Mutta perheeni takia, jossain vaiheessa on pakko jo tienatakin jotain. Olisi ihanaa päästä edes joskus lasten kanssa ulkomaille tai saada korjatuksi talomme katto.Tässä postauksessa pääsette kurkkaamaan taas yhtä kirjatuunaustani. Tästä tuli aika hyvä, mielestäni.
Materiaaleina oli tälläkertaa taas Valittujen Palojen Kirjavaliot ja Erikeeper sekä yksi vanha muovisolki. Pitäsiköhän mun kohta jo pyytää Erikeepperilta sponssausta, kun jatkuvasti sitä mainostan ; ).
Revin kirjan kaikki sivut  irti ja liimasin ne neljän sivun paksuisiksi arkeiksi. Arkit taittelin laukun sivuiksi ja läpäksi.

Kas näin! Lopuksi vielä vuoritin laukun sivuilla ja tein laukkuun koristeena toimivalle soljelle rivan.


Simppeli juttu.Että tälläistä tällä erää. Seuraavassa postauksessa siirrytäänkin sitten helmikuun puolelle ja keiju-nukketeatterin maailmaan. Muistutan vielä sunnuntain taidesunnuntaista Ristinkirkossa ja tulevista kirjatuunauspajoista kirjastoissa. Neulanhaltijan työhuoneen nukketeatteriesityksiäkin saa tilata elämyksiksi rakkaimmille lapsosille ; )

Lahden kirjastoille ideoimani keväiset kirjatuunauskurssit

Launeen kirjastolla: 12.2.2014 klo 17-19 (teemalla ystävänpäivä)

Pääkirjastolla: Aikuistenosasto: 26.2.2014 paja 1. klo 14-16, paja 2. klo 18-20 
Lastenosasto: 25.2.2014 klo 10-12. Lastenosaston työpajaan on ilmoittautuminen.

TERVETULOA MUKAAN ASKARTELEMAAN!!!!!!  Kirjatuunauspajoja voi myös tilata minulta itsehankkimalleen porukalle koska vain. Pajat voi pitää työhuoneellani tai valitsemassasi paikassa. Tilaukset neulanhaltija@gmail.com.

Lisäksi osallistun työhuoneeni osalta myös tämän vuoden Lasten Talvikarnevaaleihin. Pitämäni työpajat ja nukketeatterit ajankohtineen ja hintoineen löydät täältä.Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Ihan kiva idea tämäkin. Ja nuo kaavajutut myös. Täytyypä kokeilla.

  VastaaPoista
 2. Mietin, josko tulisin kummipojan kanssa hiihtolomaviikon kirjatuunaustapahtumaan. Mutta mistäs siitä löytää lisätietoa? Täältä sinun sivulta olen sen bongannut, mutta en ole keksinyt, mistä etsisin lisätietoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa!!!!!

   Pääkirjastolle ei tarvitse ilmottautua työpajoihin (paitsi lasten pajaan, johon ilmottautuminen on pääkirjaston lastenosastolla). Aikuisten pajat toimivat NonStop -periaatteella,eli kaikki halukkaat pääsevät mukaan!

   Kirjatuunauspajojen ajat:

   Pääkirjastolla: Aikuistenosasto: 26.2.2014 paja 1. klo 14-16 ja paja 2. klo 18-20
   Lastenosasto: 25.2.2014 klo 10-12.

   Näkemisiin!!!!

   Poista
  2. Vielä joudun sinua vaivaamaan ja kysymään, mitä pitää ottaman mukaan, jos tulee lasten työpajaan? Ainakin aikuisten pajaan on tarkoitus tulla, mutta mietin, että onko tuo lasten työpaja tarkoitus suunnata, minkä ikäisille eli onko 10-vuotias "ylivilkas" poika sopiva kohde.

   Poista
  3. Pajaan ei tarvitse varata mitään mukaan. Lyhyt hihainen paita olisi tietysti hyvä, sillä askarrellessa tulee yleensä lämmin ja näin estyy hihansuiden tahriutuminen liimaan. 10-vuotias poikakin voi tulla mukaan kyllä lasten pajaan. Lastenpajasssa on hyvä olla myös lapsen oma aikuinen mukana, jos vain mahdollista. Joku monsteri-kirjahan voisi olla ihan hauska tuunaus : ). Laitan huomenna, jos suinkin ehdin postauksen eilisestä kirjatuunauspajastani Launeen kirjastolla. Siellä syntyi hienoja juttuja ja tunnelma oli erinomainen. Niistä kuvista löytyy kenties ideaa pääkirjaston kirjatuunauspajaan. Siinäkin pajassa oli 3 tyttöä mukana : )

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!