perjantai 14. lokakuuta 2011

Hameesta kassiksiNeulanhaltija sai eilen reilut 600 valokuvaa Ifolorilta. Ei ollut sitten hetkeen tullut kuvia teetettyä..... No nyt sitten päivä jos toinenkin vierähtää niitä lajitellen ja kansioihin liimaillen. Muita käsitöitä Neulanhaltija ei sitten eilisen ole ehtinytkään kuin leikkaa-liimaa-askartele, leikkaa-liimaa-askartele. Mutta kylläpä kuvia katsellessa tulikin monta ihanaa muistoa mieleen. Etenkin kesäkuvat saivat sydämen aivan hykertelemään...

Kuvista Neulanhaltija bongasikin tämän ihkun kesäkassinsa, jonka Neulanhaltija työsti kesällä kirpputorivisiitillään löytämästään iloisesta VeroModan hameesta, jossa oli asusteena vyö ja mainion näköinen vyönsolki. Eurolla myynnissä ollut hame oli kokoa 34 eikä mahtunut kuin Neulanhaltijan viereen, mutta kangas oli puhdas ja ehjä. Hame lähti Neulanhaltijan mukaan jatkotyöstöä varten.


"Näppärissä näpeissä" helman pyöristyksen ja muutaman sauman ompelun jälkeen, hameesta tuli mitä mainioin kassi. Se oli kesällä mitä parhain niin uimarannoilla kuin kaupungillakin. Ja uskotte varmaan, että hameesta muokattuun kassiin mahtui tavaraa aina riittämiin. Kerrankin kassilla oli tarpeeksi kokoa!!!


Neulanhaltija muokkasi hametta mahdollisimman vähän, jotta ulkopuolisetkin pystyisivät hahmottamaan kassin alkuperäisen muodon ja käyttötarkoituksen.

Mukavaa alkavaa viikonloppua teille rakkaat blogin lukijani! Täällä Lahden seudulla viimepäivien tuulenpuuuskat ovat levittäneet puiden lehtiä ympäri tienoota oikein urakalla, joten niin meidän kuin varmasti monen muunkin viikonloppu kuluu haravoidessa ja kottikärryjä työnnellessä....
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!