lauantai 1. lokakuuta 2011

Maileg - hiirulaisten uudet mökkikalusteetKoska syyspäivä on tänään mitä kaunein, lähtivät Maileg -hiirulaiset mökkeilemään. Mutta koska mökiltä puuttuivat hyvät istuimet, pyysivät hiirulaiset Neulanhaltijaa sellaiset askartelemaan. Mökille matkattiin lentävällä lautasella, jonka Neulanhaltijan sisko, Heidi Liukkonen oli savesta työstänyt.


Äkkisältään Neulanhaltijan kotoa löytyi tuolinaihioiksi vain vessapaperihylsyjä, mutta nehän vasta ovatkin monikäyttöisiä tilanteeseen kuin tilanteeseen...


Hylsystä leikattiin ensiksi pois U-kirjaimen mallinen palanen. Tästä U-palasta taiteltiin tuolin istuinosa.


Tuoli verhoiltiin ohuella vanulevyllä Erikkeepperin avustuksella.


Sitten kuositeltiin kangas ensimmäisen tuolin päälle muotoillen ja siitä piirrettiin verhoilulle kaava.
Verhoilut ommeltiin ompelukoneella, koska ompelemalla tuolin päälle pujotettava kangaspussi pysyy siistinä eikä tahriudu kuten liimatessa voi käydä.


Kesämökki työstettiin maalamalla kenkälaatikko oranssilla maalilla. Kesämökin pöydän virkaa hoiti hiirulaisten  retkisänkynäkin toimiva Mailegin oman malliston tulitikkuaski. Lattialla olevassa sangossa on syyskauden herkkuja, jotka on ostettu Tiimarista.


Mukavaa mökkeilyä, hiirulaiset! Halataan kun tavataan taas!!!


Neulanhaltijan työskennellessä hiirulaisten tuolien kimpussa, lapset askartelivat prässätyistä lehtiaarteistaan perheen omaan ikkunaan syksyn tunnelmaa. Lehdet on kontaktoitu molemmin puolin ja prässätty vielä kontaktoinnin jälkeen vajaa vuorokausi. 

Maileg hahmoja ja valmiita Maileg -kalusteita voi ostaa maalaisromanttiseen sisustukseen erikoistuneista myymälöistä. Neulanhaltijan suosikkiostospaikka on  Sisustus Fanny Lahdessa ja Zoom design Vääksyssä. Molemmissa myymälöissä on ihana palvelu ja aina niin aurinkoinen henkilökunta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!