torstai 29. syyskuuta 2011

Tuunattuja kalusteita Maileg -pupuille ja hiirulaisille


Neulanhaltija lähti toissapäivänä kirpparikierrokselle, tavoitteenaan löytää Maileg pupuille ja hiirulaisille soveltuvia puisia kaulusteita. Muovikalusteita Neulanhaltija ei kelpuuttanut, koska niiden tyyli riitelee Maileg -hahmojen rustiikin olemuksen kanssa ja muovihuonekalujen kestävyys on myös pienillä kätösillä toteutettavissa leikeissä niin ja näin.

Mukaan Lahden Lanttilan ja Cetorin kirppiskierrokselta tarttui kahdella eurolla yksi pieni puinen kukkalaatikko, puolella eurolla pikkuruinen puinen korulipas. Lisäksi Neulanhaltija kaivoi omista kätköistään kaksi pikkuruista IdeaParkin Sinellistä ostettua kierrätyspahvista matkalaukkua.


Puutuotteet hiottiin ja maalattiin Neulanhaltijan poikien huoneen vaaleanvioletilla seinämaalilla. Matkalaukut maalattiin keittiömme punaisella seinämaalilla.


Lisäksi Neulanhaltija hioi ja maalasi tuunausinnon vallassa Lahden Kärkkäiseltä ostamansa hiirulaisten vaate- ja ruokalipastona toimivan korulippaan punaiseksi.


Kukkuu...


Uusi ilme huonekaluille syntyi tuossa tuokiossa ja voi sitä riemua mikä lapsille syntyi, kun pääsivät täyttämään pikkulipastojen laatikoita ja ompelemaan Neulanhaltijan kanssa uusia pikkiriikkisiä petivaatteita pikkuystävilleen.Uudessa pikkusängyssä kelpaa nyt pikkupupun köllötellä ja unelmoida  vaikka rapsakoista pikkuporkkanoista.
Pikkusänky toimii myös pienessä kodissa apupöytänäkin sen päälle maalatun punaisen kansilaudan ansiosta.


Sängyn koristekuviokin säilyi maalauksessa yllättävän hyvin.


Ja koska lipastomme päällinen alkaa olla jo aika ahdas koti sekä hiirulaisille, että pupuille, päättivät lapsoset ohjelmoida Neulanhaltijan uuden kodin rakennuspuuhiin. Freesattuihin matkakapsäkkeihin onkin nyt hyvä pakata kaikki pikkuesineet siksi aikaa kun uusi koti valmistuu. Jospa uusi isompi koti tai uudet kodit sekä hiirulaisperheelle, että pupuperheelle odottaisikin vaikka Joulupukin säkissä, kukapa sen tietää.... Mutta näin ensialkuun hiirulaiset päättivät kuitenkin muuttaa kesämökilleen, josta lisää seuraavassa päivityksessä...

Viikonlopuksi on luvattu ainakin tänne Etelä-Suomeen todella lämmintä, joten eiköhän kaikki mökkeillä ja ulkoilla täysipainoisesti vielä viimeiset kesäiset päivät ennen syksyn harmauden ja koleuden saapumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!