tiistai 6. syyskuuta 2011

Viikingit hyökkäävätNeulanhaltijan lapset näkivät tänään ensimmäisen kerran äitinsä blogin ja siitä innostuneena he halusivat, että äiti ikustaisi tänne kaikkien nähtäväksi heidän viikinkilaivansakin. Tässäpä tämä.

Yhdellä pojistamme oli viime keväänä valtava Viikinkilaiva pula ja koska mistään ei kyseistä laivaa löytynyt, piti sellainen tuunata itse. Sattumalta Neulanhaltija löysi täysin pahoinpidellyn Playmobil laivan rungon kirpputorilta eurolla, josta laivaa päästiin tuunaamaan. Pojat hakivat metsästä maston ja Neulanhaltija työsti vanhasta Marimekon kankaasta ja tukevasta piirrustuslehtiön takapahvista purjeen. Keula- ja peräkuvat tehtiin Lapin kansallispuvun verasta ja kilvet laivan kylkeen kahvipaketin hopeapuolesta, pahvista ja verasta. Playmobil viikinki-ukkelit meiltä löytyikin omasta takaa.

Upea laiva syntyi siis eurolla. Lasten tyytyväisenä pitäminen ei siis useinkaan ole rahasta vaan kekselijäisyydestä kiinni.

Viikinkilaivan takana näkyvän lastenhuoneen seinän "Hai ja kuplat" kuvan Neulanhaltija työsti ylijäämätapetista liisteroimällä tapetista leikatun kuvan maalattuun seinään.

Hii O Hoi !!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!