keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Ihania neulesukkia anopilta

Tänään neulanhaltija sai aivan ihastuttavan kirjeen postista. Anoppi oli ahkeroinut jälleen kerran ja neulonut Neulanhaltijan jälkikasvulle ihastuttavia puuvillaneulesukkia.


Näiden sukkien ohjeen Neulanhaltija löysi kesäisellä kirjastoreissullaan Sari Savikon kirjasta Nostalgisia neuleohjeita vauvoille ja taaperoille, Tammi , 2009. Koska ohje ei jättänyt Neulanhaltijaa rauhaan, pyysi hän anoppiaan toteuttamaan nämä herttaiset balleriina tossupolvisukat. Kesällä neulekärpänen ei ollut vielä päässyt Neulanhaltijaa itseensä puraisemaan, joten työstö oli hyvä ohjelmoida sukumme sukkatehtailijalle. Ja lopputulos on nyt tässä...Kyllä nyt passaa taas talvea odottaa, kun on näin upeat sukat pieniin jalkoihin pujotettaviksi. Kiitos, armas anoppi!!!!


2 kommenttia:

  1. Oi, miten valtavan ihania! Haluan heti tehdä tuollaiset kummitytöille! Olikos ne kokonaan neulottu ja tuo solki, oliko se erikseen tehty vai sukassa vaan raita?

    VastaaPoista
  2. Eikö olekin suloisia!!!! Neulanhaltija menetti näille täysin sydämensä! Sukan balleriina-tossu osuus on neulottu erilisinä kaitaleina, jotka nappi yhdistää. Sari Savikon kirjasta löydät sukkiin todella selkeät ohjeet.

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!