perjantai 25. marraskuuta 2011

BaskerikukkiaTänään piti pitää taukoa blogin kirjoittamisesta kun saimme lasten kanssa mukavan kyläkutsun ystävien luo, mutta jotenkin kummasti tänne taas tuli ajauduttua.

Tässä muutama päivä sitten lapseni kerhotäti esitti minulle toiveensa muutamasta kukkasesta baskerinsa piristykseksi. Eilen illalla työstin hänelle muutaman mallikukan.


Kukkaset muokkasin huopaneulalla muotoillen jämähuopalevyistäni, joita oli kertynyt pienoinen nyssäkkä.


Huopaneula alkaakin olla nykyään jo monelle harrastajalle tuttu kapistus. Huopaneulan teho pohjautuu siinä oleviin pieniin väkäsiin, jotka villaa piikittäessä auttavat villakuituja takertumaan toisiinsa. Huopaneuloja saa huovutustarvikkeita myyvistä kaupoista ja askarteluliikkeistä. Huopaneulalla työskennellään aina suberlon palan päällä.


Tälläisiä kukkia syntyi muutaman minuutin tikutuksen jälkeen.


Kerhotäti löysi tämän aamun kerhossa heti niistä mieleisensä. Kiva niin! Loput päätyvät todennäköisesti  Neulanhaltijan tyttären asusteiksi tai joulupukin konttiin...


Jotta lukijat eivät saa Neulanhaltijasta pelkän kukkatehtailijan kuvaa, niin seuraavat päivitykset ovatkin jotain aivan muuta.

Huomenna Neulanhaltijalla onkin taas mukava päivä. Tarkoitus on ottaa irtiottoa pikkuväestä ja mennä ruhtinaallisen kolmen tunnin kurssille opiskelemaan origamipallon valmistamista Lahden käsityökeskus Velmaan. Ihanaa! Tällä viikolla valmistui myös ommeltu joulukalenteri lapsosille. Sitäkin pääsette kurkkaamaan jossain seuraavissa päivityksissä. Maileg - perheen kanssa on myös ajatus viettää joulupiparivalvojaisia tässä piakkoin.... Joten pysykäähän "kanavalla" ; )3 kommenttia:

  1. Onpa pirteä baskeri! Omat muutama vuosi sitten hankkimani huovutusneulat ovat yhä edelleen paketissa, joten kaikki huovutusneula-ohjeet ovat mielenkiintoista luettavaa... jos vaikka ne neulat pääsisivät joskus ulkoilemaankin :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kukkasia!!!! Pakko työstää itsellekin. Kiitos selkeistä kuvista!!!

    VastaaPoista
  3. Kiva, että idea oli tykätty! Olen saanut tästä päivityksestä paljon kiitosta lukijoilta myös henkilökohtaisina viesteinä. On kiva kuulla mistä lukijat pitävät, jotta pystyn työstämään tuotteita ja ideoita jotka teitä, rakkaat lukijat, miellyttävät! Olkaa siis jatkossakin aktiivisia ja kertokaa mitä tykkäätte ideoistani ja mitä tekniikoita toivoisitte täällä käsiteltävän. Yhdessä me teemme tästä blogista meille kaikille mieluisen!!!

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!