keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Pyykkipoikatuoli Maileg -pupuille


Muistatteko blogissa aijemmin Neulanhaltijan esittelemän pyykkipojista tehdyn nuken keinutuolin, jonka löysin kirpparilta 50 centillä? Neulanhaltija kunnosti ja maalasi tuon tuolin tyttären Maileg -perheelle. Kuva kiikkustuolista löytyy sekä askarteluja - että Maileg -linkin alta. 

Nyt ekaluokkalaisemme halusi askarrella pyykkipoika tuolin pikku-siskolleen lahjaksi. Tässä kuvasarjana tuolin valmistus.Tuoli sai pintaansa itsesekoitetun vaaleanpunaisen värisävyn. Tulipa karkki!


Koska puretuista pyykkipojista jäi iso läjä metalliklipsejä. Työsti Neulanhaltija niistä koruja yhdistäen niitä merinovillaan. Korut Neulanhaltija esittelee seuraavassa päivityksessä.


2 kommenttia:

  1. Vau! Eipä olisi koskaan tullut mieleen, että pyykkipojista saisi noin kauniin tuolin! Hyvä idea!

    VastaaPoista
  2. Eikö vain olekin söpöjä!!! En itsekkään olisi moista hoksannut, ellen olisi tuota rämää keinutuolia kirpparilta kuukausi sitten pelastanut ja korjannut. Lasteni kerhossa eräs äiti kertoi askarrelleensa näitä lapsena enemmänkin. Ilmeisesti niistä on ollut ohjeitakin jossain, mutta itse en ohjeita mistään löytänyt. Mutta tässä nyt tämä minun ja tapseni valmistama sovellus yhdenlaisesta tuolista ohjeistuksineen.

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!