perjantai 18. marraskuuta 2011

Huopakuvioidut pellavaverhot ja huopatyynyt


Neulanhaltijan kodin olohuoneen yksi seinä on pelkää ikkunaa. Sisustuslehtien mukaan jotkut tykkäävät pitää suuret ikkunansa ilman verhoja, jotta ikkunasta avautuva maisema saa toimia koko kodin mittaisena maalauksena. Meidänkin ikkunoista on ihan mukava näköala, mutta silti perheemme ei hyväksynyt lainkaan Neulanhaltijan ehdotusta olla edes kesällä hetken ilman verhoja. Verhot tekevät kodista kodin - sanoivat lapsetkin.


Olohuoneemme ikkunaan on verhoja kahteen eri sesonkiin. Enemmänkin voisi olla vaihtelua tuomaan, mutta 6 kappaletta täyspitkiä verhoja on jokseenkin kallis investointi näillä tuloilla, joten tyydymme toistaiseksi vain syys/talvi-, kevät/kesäverhoihin. Nämä talviverhot ovat Neulanhaltijan omaa designia. Verhot ovat pellavaa ja niihin on ommeltu teollisesti valmistetusta huopalevystä neliön mallisia kuvioita. Jokaisessa verhossa kuviot ovat eri kohdissa kolmen rykelminä, jolloin ne muodostavat silmälle mukavasti virikettä.

Kuvassa oleva huopamatto on esitelty tässä blogissa jo aiemmin ja tuolin karmilla oleva tilkkupeitto esitellään tuonnempana joulujuttujen yhteydessä.


Verhojen tyyliin Neulanhaltija valmisti myös esihuovutetusta Jytky -huovasta kaksipuoleiset huopatyynyt sohvalle ja pöytäliinan joulupöydälle.
Valkoinen Jytky -huopa on tilattu FeltFactionilta ja punainen esihuovutettu huopalevy on Pirtin Kehräämöltä. Verhoissa oleva huopalevy on Lahtisen huopatehtaalta.

Mukavaa viikonloppua kaikille lukijoille! Neulanhaltija lähtee tänään taas ystäviensä luo neulekerhoon. Saas nähdä mitä reisussa syntyy, sillä mukaan neulekerhoon lähtee Silkkituonti Merja Sorrilta  ostettua silkkineulelankaa...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!