torstai 15. joulukuuta 2011

Juoponpolun enkeleitäTilkkutyötekniikoissa on eräs Neulanhaltijalle erittäin mieluinen blokki, jolla on myös mieleenpainuva nimi. Tämä blokki, juoponpolku tai humalaisen polku -nimeltään, on kaarevista saumoistaan huolimatta ensikertalaisellekin helppo työstää.


Täksi jouluksi Neulanhaltija työsti yhdeksi joululahjaksi pellavakangastilkuista juoponpolku -blokilla enkelin, joka pääsi koristamaan emännän essua. Juoponpolku blogilla työstyi myös pukin konttiin pieni peitto, joka esitellään seuraavassa päivityksessä. Seuraavassa päivityksessä Neulanhaltija esittelee myös Juoponpolku -blogin valmistamisen havainnollisin vaihe-vaiheelta -kuvin.

Emännän enkeli-essussa Neulanhaltija hyödynsi myös parittomia palttoon nappeja ja vanhoja lakanapitsin palasia.


Enkeli-blokin tilkut ennen ompelua.


.. Ja ompelun jälkeen...


Tässä vielä samainen enkeli puuvillaisista tilkkutyökankaista valmistettuna ilman pitsejä.

Jouponpolku tai humalaisen polku - blokilla kootun Neulanhaltijan valmistaman punaisen tilkkupeiton voitte myös bongata tuolta sivuvalikosta "Miten tilkkutyö tikataan", kohdasta "tikkaus". Siinä kaikki identtiset erilaisin punaisen sävyin ommellut juoponpolku -blokit on yhdistetty niin, ettei varsinaista kiemurtelevaa jouponpolkuraitaa synny.


Ja lopuksi vielä yksi silkkitilkuista crazy -tekniikallakin valmistettu pukinkonttiin päätyvä enkeli-figuuri....Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!