torstai 1. joulukuuta 2011

Tildaillut tontturouvat


Tänään aukesi joulukalenterin ensimmäinen luukku. Lapset olivat ihastuksissaan joulukalenterimekkoisesta pupuneidistä, joka esiteltiin täällä aijemmin jouluideoiden yhteydessä. Pupun nimeksi annettiin Anna-Bertta. Anna-Bertan taskusta paljastui illalle yhteinen puuhahetki Lahden Urheilukeskuksessa PHLU:N Joulumaatapahtumassa.


Joulukuun ensimmäisen päivän kunniaksi meille kotiutuivat myös Neulanhaltijan työstämät Tilda tontturouvat.
Tontturouvien ompelu oli mukavaa iltapuhdetta joulutunnelmaan virittäytyessä. Tilda-kirjoissa ohjeistukset rouviin ovat erittäin selkeitä ja työstötekniikoissa on ovelia oivalluksia. Kiitos Tone Finnager, olet valloittanut monen käsityöntekijän suloisilla käsityöohjeillasi ja herättänyt pikkupuuhailun ja söpöilyn ihan uuteen swääriin.


Rouvat kaikessa komeudessaan...

2 kommenttia:

  1. Joulukalenterisi on kyllä paras mitä ikinä olen kuullut! Tontturouvat on hauskoja :) Mietin juuri Tilda-kirjapaketin ostamista, yhdessä lintuja, yhdessä pupuja, yhdessä enkeleitä ja yhdessä nukkeja. Onko sinulla noista muista kokemusta? Lintuja ja poroja olisi kiva kokeilla.

    VastaaPoista
  2. En ole Tildaillut juurikaan, sillä Tida-tyylisen hempeät jutut syttyivät minuun vasta 1,5-v tyttäremme syntymän jälkeen. Mutta muutaman jutun olen nyt tehnyt ihan uteliajaisuudesta. Ymmärrän hyvin brandin koukuttavuuden.

    Käsityökirjojen hankinta on mielestäni aina hyödyllistä, koska ne toimivat hyvin myös oman ideoinnin lähteinä. Ja jos kaikkea ei ehdi itse tehdä, kirjoista katseltuna tuotteita saa kuitenkin ihailla valmiina ihan sielunsa kyllyydestä.

    Mutta muistathan, että kirjastostakin Tilda-kirjoja löytyy isot pinot. Ja kirjaston kirjat ovat täysin ilmaisia ; )

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!